lokale politieke partij

Piet Bond

Piet Bond
Mijn naam is Piet bond, ik ben 55 jaar en al 23 jaar werkzaam in het openbaar vervoer. Sinds drie jaar ben ik actief lid van Lijst Kras en dit doe ik met veel plezier. Ik was al lang geïnteresseerd in de politiek. Wat mij vooral aanspreekt bij Lijst Kras is de open- en helderheid van de publicaties. Daarom wilde ik mij graag bij deze partij aansluiten.

Een standpunt wat ik belangrijk vind is het doortrekken van de N244 naar de CAI-mast om de ontsluiting van beide kommen te verbeteren. Uiteraard moet er hierbij wel gekeken worden naar een rechtvaardige ligging voor zowel de Edamse als de Volendamse kant van de omwonenden zodat eventuele overlast evenredig verdeeld wordt.

Daarnaast kan ik me vinden in de financiële standpunten van Lijst Kras. Ik ben voorstander van het voorzichtig omgaan met de beschikbare gelden. De financiële reserves van onze gemeente zijn op dit moment voldoende tot goed te noemen, en wij willen dit graag zo houden. Wij zien liever dat er voorzichtigheid geboden wordt met de uitgaven aangezien wij de belastingen in deze onzekere tijden zo min mogelijk willen verhogen. Belastingverhoging moet gezien worden als een laatste redmiddel en niet als eerste gelegenheid om gaten in de begroting te vullen.

Ik hoop mij de komende periode in te kunnen zetten voor de partij en zodoende de bovengenoemde doelen te kunnen bereiken. Samen met u?