lokale politieke partij

Over Lijst Kras

Lijst Kras is opgericht in oktober 2009 en bestaat uit een sterke groep actieve leden plus vele sympathisanten.

Binnen de partij hebben wij een gezonde mix van ervaren en frisse politici. Stuk voor stuk onafhankelijke mensen. Goed opgeleide en ondernemende personen die midden in de samenleving staan. Mensen die graag op de hoogte blijven van wat er speelt en politieke ontwikkelingen nauwgezet volgen. Voor een duidelijk overzicht van de mensen achter Lijst Kras kunt u een kijkje nemen op de pagina “De mensen achter Lijst Kras”.

Inmiddels is Lijst Kras met 6 raadsleden vertegenwoordigd, en is hiermee de grootste fractie van de gemeenteraad. Lijst Kras neemt deel aan het college met wethouder Albert Koning.

Lijst Kras zet zichzelf neer als een partij die dicht bij de burger staat. Wij informeren nagenoeg wekelijks via de lokale media over de ontwikkelingen en staan open voor ieders argumenten. Dit was al een sterk punt van fractie Kras en sinds het Lijst Kras is geworden wordt dat gewoon een prioriteit. Op de pagina “publicaties” kunt u al onze artikelen op uw gemak doornemen. Indien u dan ook vragen of een goed voorstel heeft; schroom dan niet om contact met ons op te nemen.
Lijst Kras gaat niet louter uit van individuele en groepsbelangen, maar steeds staat het algemeen belang van de gemeente bij ons voorop. Kijk voor een uitgebreid overzicht van onze standpunten ook eens op de pagina “Standpunten”. Ons streven is transparantie, geen vage formuleringen maar duidelijkheid. Dan weten we wat we aan elkaar hebben.
Wij gaan er voor en zoals u van ons gewend bent blijven wij de burger informeren via de bekende kanalen. Niet alleen voor en tijdens de verkiezingen, maar ook de jaren daarna. Kijk uit naar onze artikelen!

U kunt op ons rekenen, wij ook op u?