A.s. woensdag verkiezingen. Waar zitten de verschillen?

logo2
klik om te vergroten

Waar zit het wérkelijke politieke verschil: in de MENTALITEIT!

De verkiezingsbeloftes vliegen je om de oren. Doel: het beste voor de burgers.
Wat is daar mis mee? Niets. Toch zijn er verschillen. En dan gaat ‘t vooral om de instelling en de denkwijze.

Nieuwe vorm van politiek
Lijst KRAS is een partij, die een nieuwe vorm van politiek wil bedrijven: werkelijk luisteren naar de mensen, zoeken naar oplossingen en vooral open en eerlijk.
Achterkamertjespolitiek en beslissingen over de hoofden van de burgers, dat moet nu maar eens over zijn. Als je nu kijkt wat er recentelijk boven water is gekomen met de te veel betaalde huren voor gemeentelijk onroerend goed, de overtrokken uitgaven bij het bouwen van de nieuwbouwwijken, de intenties van appartementenbouw en filialen van grote winkelformules in de Zeestraat, en ons tegengewerkte project ‘Europaplein en omgeving’, dan wordt het hoog tijd voor andere spelregels. Zo is het wethouderschap in onze ogen geen baan voor het leven, hoewel sommigen dat wel nastreven. Neem a.u.b. de tijd om ons verkiezingsprogramma door te nemen, dan weet in korte tijd waar wij voor gaan en staan.

Collegiaal SAMENwerken
Uiteindelijk vertrouwen wij erop dat Lijst KRAS weer mag besturen en een wethouder kan leveren. Wij zien het college van Burgemeester en Wethouders als een topsportploeg: je werkt als team MET elkaar. Elkaar verbeteren mag en moet, maar wel met een gezamenlijk doel en absoluut zonder eigen belangen. En voor deze nieuwe, frisse, transparante en eerlijke aanpak willen wij met volle kracht gaan!

Facebook
Twitter
LinkedIn