Standpunten van Lijst KRAS

In ons verkiezingsprogramma kunt u lezen wat er allemaal gebeurd is in de afgelopen periode. Dat is teveel om in een A4tje op te noemen. U heeft de vele veranderingen die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden zelf kunnen constateren maar we gaan u geheugen opfrissen. Vanaf de start met het Europaplein tot de vele extra woningen en faciliteiten in de Broeckgouw.

Wat staat er te gebeuren de komende jaren?

Dat is natuurlijk heel belangrijk voor de kiezer. De belangrijkste items staan in dit verkiezingsprogramma beschreven maar héél belangrijk is natuurlijk dat er gebouwd gaat worden voor onze eigen jeugd en ook de senioren. Als die kleiner gaan wonen komen er weer woningen vrij. De Lange Weeren is ook zo’n gebied waar we graag snel willen bouwen maar dan wel betaalbaar en het moet ook een mooie ruime wijk worden met de faciliteiten die daar bij horen.

Lijst KRAS gaat zich de komende vier jaar keihard voor de gemeenschap inzetten met een mix van een heleboel nieuwe jonge mensen, die zich in de maatschappij al wel hebben bewezen en politiek ervaren oudere kandidaten.

Stem Lijst KRAS dat geeft de meeste zekerheid.