Halsstarrig CDA eindelijk om…géén zand onder de speeltoestellen!

IMG - Lijst Kras buttons - 1024x643 - JPG
klik om te vergroten

CDA staat mijlenver van de bevolking af

Na bijna een heel jaar gesteggel over de ondergrond van de kostbare speeltoestellen in onze gemeente, is het CDA eindelijk door de knieën gegaan. Toch ging dit nog niet vanzelf. Gezichtsverlies moest hoe dan ook voorkomen worden. Na lang intern beraad besloot het CDA om een bureau in te huren die een enquête moest houden onder de bevolking om vast te stellen of de inwoners liever zand wilden of toch maar liever gras of rubber tegels.

Dit is gewoon een schande. Te gek voor woorden. Vele duizenden euro’s aan belasting centen zijn dus uitgetrokken voor iets dat ze allang wisten.

 Publicatie CDA in de Nivo

Vorige week publiceerde  CDA bovenstaande zelf in de Nivo. In plaats van ruiterlijk toe te geven dat ze op z’n zachtst gezegd zeer onverstandig bezig zijn geweest, niet geluisterd hebben naar alle signalen die ze ontvingen, maar uiteindelijk toch het licht hebben gezien, schreven ze een stuk van een beschamend niveau. Hiermee proberen ze zich van alle blaam te zuiveren. Zo schrijven ze onder meer vertederend over “spelende kinderen met een elf onder hun neus” de zogenaamde “snotdorrels” . Verder kan je lezen dat “de coalitiepartijen (Volendam 80, PvdA en het CDA) het gemeentebestuur – zichzelf dus! –  gevraagd hebben om een onderzoek in te stellen naar de ondergrond van de speeltoestellen”. Hoezo wordt de burger serieus genomen? Voelen de andere coalitiepartijen zich nog serieus genomen?

Aan het eind van het stuk valt nog te lezen “ Wij willen uiteraard zo goed mogelijk tegemoet komen aan de wensen van de inwoners” en “er wordt wel degelijk naar de wens van de inwoners geluisterd” Als u bedenkt  dat het CDA:

  • er zelfs een coalitiebreuk voor over had om hun zin door te drijven…
  • Lijst Kras al vanaf het begin het CDA heeft gewezen op de nadelen van zand…
  • dat we al 7 maanden bezig zijn om het CDA op andere gedachten te brengen met bijna de hele Raad en de indieners van het burgerinitiatief…..
  • dat deze “zandaffaire” zelfs op de televisie komt 27 januari in het programma “het kan niet waar zijn” van de Vara….
  • Als u bedenkt dat de CDA leden al maanden dagelijks aangesproken worden door mensen op hun starre standpunt in deze…..

 

Het CDA wenst …..

Het CDA wenst, staat er tot slot onder het stuk “u veel plezier en spel in 2012” Een waardig slot van een gedenkwaardig stuk. Voor Lijst Kras zijn de beste wensen dat u als inwoner van deze gemeente in 2012 serieus wordt genomen door alle politieke partijen in de gemeenteraad. Verder een goede jaarwisseling en een gezond 2012!

Facebook
Twitter
LinkedIn