Lijst KRAS wenst u een fantastisch 2019!

kras4
klik om te vergroten

We zitten alweer op de helft van deze lange bestuursperiode van 6 jaar. Samen met onze coalitiepartners CDA, Zeevangs belang en de VVD is er de afgelopen 3 jaar veel in gang gezet en tot stand gekomen. Het Europaplein krijgt reeds z’n contouren en de nieuwe Seinpaal in combinatie met een facelift van het zwembad zijn reeds gerealiseerd. Overal worden wegen opgeknapt en ondergrondse containers geplaatst. Het programma LEF is van start gegaan.

De Broeckgouw gaat z’n laatste fase in, waarin we hopelijk ook wat voor de mensen met een kleinere portemonnee kunnen betekenen. Keihard wordt er ook gewerkt aan een betere dienstverlening aan de burger.

Verder  worden er veel andere projecten voorbereid, die zullen in 2019 een aanvang nemen. Denk hierbij aan huurappartementen op de plaats van de oude Blokwhere en de oude Seinpaal. Verder zal een klap gegeven gaan worden op de realisatie van een nieuwe turnhal in de Broeckgouw waar zowel de Beukers als Mauritius en andere verenigingen een plaats in zullen gaan krijgen.

Dit is slechts een greep uit. Als u om uw heen kijkt ziet u een gemeente die bruist en zich ontwikkelt. Talloze andere projecten zullen het licht gaan zien, rond de dijk, de Julianaweg, het Tase terrein, de Botter in Edam, de Meermin, een ander onderkomen voor de Vincentiusschool en verder o.a. de aanleg van glasvezel kabels en diverse bouwactiviteiten in Zeevang.

Wij van LijstKRAS doen ons uiterste best en zullen dat blijven doen, samen met onze wethouder Albert Koning van R.O. en onze steunfractie, om onze beloften aan de kiezer waar te maken. Dit in goede samenwerking met de coalitiepartners die met ons samen aan al deze projecten werken en/of het voortouw nemen.

Wij houden u van de ontwikkelingen op de hoogte.

Facebook
Twitter
LinkedIn