Loek Kras stopt na 22-jaar in de gemeenteraad van Edam-Volendam

afscheidLoek2
klik om te vergroten

Donderdag 14 december werd er afscheid genomen van onze fractievoorzitter en naamgever van de partij tijdens de raadsvergadering in de PX. Vanuit alle politieke partijen en door de burgemeester werd er met lovende gesproken over Loek. Woensdag verschijnt er een interview in de NIVO over zijn motivatie en zijn opvolgers in de fractie van Lijst KRAS. Loek stond bekend als benaderbare en recht-voor-zijn-raap politicus. Daarnaast ging hij altijd door het vuur voor mensen die in de knel zaten. Wij willen Loek bedanken voor alles wat hij heeft betekent voor de gemeente en haar inwoners. Alle energie die hij er de afgelopen 22 jaar heeft ingestopt.

We zullen zijn werk voortzetten met een groeiende groep nieuwe jonge mensen. Loek blijft op de achtergrond betrokken bij de partij. Jan Veerman (Puule) zal de nieuwe fractievoorzitter worden van Lijst KRAS. Wim Kras schuift vanaf januari door naar de positie van raadslid. In de loop van volgend jaar zullen wij ook een nieuwe partijnaam presenteren.

Begin jij ál meer geintresseerd te raken in de lokale politiek, kun jij je vinden in die stukken die onze partij publiceert en heb je zin om een keer mee te praten? Of mee te doen? Kom eens langs op onze fractie vergadering! Meld je aan via fractie@lijstkras.nl of benader een van onze fractie of raadsleden.

Fractie Lijst KRAS.

Facebook
Twitter
LinkedIn