U ziet het goed: Fractie Kras wordt Lijst Kras !

IMG - Lijst Kras buttons - 1024x643 - JPG
klik om te vergroten

Maart 2010 gaat Fractie Kras de verkiezingen in! Het logo wordt aangepast. De naam fractie Kras verandert in Lijst Kras. Lijst Kras omdat het niet meer om één persoon gaat maar een hele groep mensen, die vol goede moed en frisse ideeën voor u aan de slag willen gaan. De komende weken zullen zij zich aan u voorstellen.
Fractie Kras heeft u steeds geïnformeerd, door in de afgelopen twee jaar maar liefst 44 artikelen te schrijven over alle zaken, die zich in de gemeenteraad hebben afgespeeld. U kunt ze allemaal nog eens nalezen op onze website, die binnenkort “de lucht in gaat” www.lijstkras.nl

Zomaar een greep uit…

Het gaat over de Dijk, huisvesting ambtenaren en brandweer, betaalbaar bouwen, lage belastingdruk, informatie en communicatie met de bevolking, de Brederodestraat, senioren en jongerenbeleid, de buurthuizen Pius X en Singel en het werken aan een blijvend financieel gezonde gemeente.

Naast kritiek altijd oplossingen

U zult bij het  doorlezen van die artikelen, steeds weer tegenkomen dat fractie Kras niet alleen zaken aan de kaak stelde, maar ook altijd zelf met oplossingen kwam. Informatie en communicatie met de inwoners 4 jaar lang en niet alleen vlak voor de verkiezingen, stond en staat voorop bij fractie Kras en dat blijft zo bij Lijst Kras.

Al lang niet meer bij Recht door Zee!!

Er zijn nog steeds mensen die denken dat Loek Kras lid is van Recht door Zee. Dat is al meer dan 2 jaar niet meer het geval. Eind 2007 kon Loek Kras zich totaal niet meer vinden in de opstelling van deze partij t.o.v. zijn eigen standpunten. Hij is toen als eenmansfractie (fractie Kras) verder gegaan. De komende verkiezingen wordt hij lijsttrekker van Lijst Kras.
Lijst Kras maart 2010

Wilt u dat uw stem 4 jaar lang gehoord en meegeteld wordt stem dan in maart 2010 op Lijst Kras. Honderden mensen hebben de afgelopen jaren ervaren dat ze altijd een beroep konden doen op fractie Kras. Met Lijst Kras zal dat nog veel beter gaan. Wij gaan ervoor als u ons de kans geeft. De komende weken hoort u meer van ons.

Facebook
Twitter
LinkedIn